Michalm pisze:acme pisze:Czekam na wniosek o wszczęcie przewodu doktorskiego.

Nie wiem Piotrze dlaczego drażni Cię merytoryczna dyskusja na temat tarczek pasujących do kulochwytu

to są bardzo użyteczne informacje

Piotr się poczuł zapomniany
ja na przykład nawet nie wiedziałem że istnieje coś takiego jak tarcze Krüger`a
poza acme=owymi tarczkami próbowałem coś tam drukować na własne potrzeby i tak jak mi potrzeba było czyli 14x14 na drukarce biurowej i mimo że w specyfikacji ma zdolność drukowania na papierze do 300g efekt był ch.......owy.
Kończyło się zazwyczaj na zacięciu tektury między wałkami
Czy to kwestia papieru (teczki z materiałów reklamowych) czy przereklamowanej drukarki ciul jeden wie
Dzięki Pawłowi czy Michałowi zamiast rozbierać drukarkę żeby wyciągnąć zakleszczony papier jak będę potrzebował tarczek z gołą smerfetką żeby jej strzelić w pupę zwrócę się do Emhyriona
Czy teraz jasne Piotrze ?
W biurze nie da się wbić trzymaków w podłogę więc używam kulochwytu a drukowanie tarczek na cienkim papierze wycinanie ich ,przypinanie spinaczami do grubszej tektury którą też muszę przyciąć do rozmiaru do rozmiaru 14x14 to kupa pieprzenia.
A dla wszystkich którzy twierdzą że to przerost formy nad treścią(Igi) mogę napisać, że posiadanie PCP którego skupienie na 50m zamyka się w 10mm też jest przerostem formy nad treścią.
Nie wspomnę o lunetach, stopkach,poziomicach itp duperelach za setki zł czy łożach za kilka tyś.
ps. na upartego to można strzelać nawet do źdźbła trawy najlepiej na dobrym wietrze