DrA pisze:WItaj
Ja co prawda sprzętu nie użyczę na Siekierkach, bo jestem zdalnym WKFT'owcem ( mam jakieś 400km do Wawy, ale ciężko się uwolnić od tej bandy ).
Ale myślę, ze reszta będzie się biła o tę możliwość

Ja częściej bywałem na ZKS niż na Siekierkach, ale teraz ZKS chyba swieci pustkami i całość przeniosła się na Sieksy.
A poznamy się pewnie na jakiś zawodach, jak zlapiesz bakcyla, czego życzę - bo to fajny sport.
Pozdrawiam
M
Ano właśnie, przez ZKS portfel chudnie w tempie ekspresowym, to w sumie się nie dziwię, że się wszyscy przenieśli na Sieksy (btw. fajna nazwa

). Bakcyl już złapany, staram się strzelać co najmniej raz w tygodniu, to może całkiem niedługo się złapiemy na zawodach ;] Też pozdrawiam!
MST pisze:Siemka ,
Witamy , tak jesteś na siekierkach praktycznie co niedziela
Zapraszamy śmiało , poznasz przynajmniej cześć ten bandy
Pozdrawiam
Super! Jesteście w tę niedzielę na Sieksach? (Już mi się spodobała ta nazwa, pan M zaraził xD). I od kogo mogę się dowiadywać, czy się spotykacie w danym terminie? Bo nie chcę pustek zastać.

Robert Kos pisze:Cześć,
jeśli pojawisz się na Siekierakch na pewno będziesz mogła postrzelać i przymierezyć się do kilku karabinków.
Śrut za darmo

Nie wiem co dokładnie oznacza "użyczyć" bo jeśli pożyczyć na dłużej to może być trudniej bo sprzęt jest trochę wart.
W każdym razie zapraszamy.
Nie no, kraść sprzętu to Wam nie będę

Chodzi o takie strzelanie raz w tygodniu, co niedzielę, i jak już mówiłam, za zużyte ammo mogę zwrócić koszty. Chętnie się z kimś na takie coś umówię. Głupio tak z niczym przyjść. Chociaż po czekoladzie kupię ;]
raf1231 pisze:Cześć,
Zapraszamy
Spasibo i do zobaczenia!