Dzisiaj jest 18 kwie 2026, 16:06

Witam serdecznie

Tu rozpoczynasz. Zanim zaczniesz pisać - przywitaj się.
Regulamin forum :text-welcomewave: Informacja dla nowych użytkowników:

Witaj na naszym forum! Przedstaw się w nowym poście, napisz kilka słów o sobie abyśmy mogli się poznać :frime:
  • Autor
  • Wiadomość

utom

• Karabinek: brak
  • Optyka: brak
  • Konkurencja: FT

Witam serdecznie

Post01 paź 2015, 20:27

Witam
Moja motywacja do dołączenia do Waszej grupy chyba trochę odbiega od większości, o których przeczytałem w Powitalni.
Ale do rzeczy:
Dorobiłem się gromadki smyków płci męskiej. Dziś mają 11,6 i 4 latka.
Chcę z nimi spędzać jak najwięcej czasu. Najlepiej oczywiście na świeżym powietrzu.
Zauważyłem, że najstarszego pociąga gra "strzelanka", tj. Counter Strike. Zaproponowałem mu, że może spróbowalibyśmy postrzelać w realu. Nabyłem więc w sierpniu br. karabinek Weihrauch HW 30s z lunetą Norconia 3-9x40 + kulochwyt.
Póki co udaje się nam osiągnąć cel, tj. fajnie spędzamy czas strzelając do kaczek (oczywiście w kulochwycie ;-) ).
No ale powiedzmy sobie szczerze: My improwizujemy.
Mam jednak tę cechę, że jak coś robię, to lubię robić to dobrze, więc liczę, że w Waszym gronie dowiemy się ze smykiem od najlepszych jak to się robi właściwie.
A co będzie później ... to się zobaczy. Jeśli młody załapie, to będziemy inwestować. :grr:

Zatem witam Was i liczę na życzliwe przyjęcie póki co dwuosobowej, ale rozrastającej się ekipy.

Pozdrawiam
Tomasz
Awatar użytkownika

acme

• Karabinek: Blue Storm
  • Optyka: BN
  • Konkurencja: FT

Re: Witam serdecznie

Post01 paź 2015, 21:23

Fajnie to przeczytać. Tym bardziej że moja córka też strzelała ze mną kilka lat (w wieku 9-12). Witaj! :super:
Bierz młodego i przyjeżdżajcie pojutrze do Jachranki: http://bron.iweb.pl/viewtopic.php?f=35&t=134806
Uwierz na słowo - w ten sposób najlepiej się zapoznać i wdrożyć :)

Wróć do Powitalnia i rejestracja na forum